4 adet yumurta,
2 yemek kaşığı çökelek,
Yarım kapya (kırmızı biber),
Yarım yeşil biber,
Yarım çay bardağı kaşar rendesi,
10 dilim sucuk,
1 tutam tuz.
Süslemek İçin:
Salatalık,
Maydanoz.
Kızartmak İçin:
Yarım yemek kaşığı tereyağı,
2-3 damla zeytinyağı.
Karışık Omlet Yapılışı
Bir kaba yumurtaları, çökeleği, ince ince doğradığımız biberleri, kaşar rendesini, sucuğu ve tuzu koyalım.
Sonra iyice karıştıralım.
Tavaya tereyağını ve zeytinyağını alalım ve eritelim.
Daha sonra üzerine hazırladığımız harcı döküp eşit şekilde yayalım.
Karışık Omletimizi arkalı önlü pişirelim.
Karışık Omletimizi salata ve maydanoz eşliğinde sıcak olarak servis yapalım.
Tarifimiz 3-4 kişiliktir.