Palamutları halka halka dilimliyoruz. Soğanları, domatesleri, limonları ve patatesi ince ince dilimliyoruz. Fırın tepsisini yağlıyoruz ve palamut dilimlerini diziyoruz. Üzerine tuzunu ve karabiberini atıyoruz. Üstlerine önce defne yapraklarını diziyoruz. Sonra limon dilimlerini diziyoruz. Onun üzerine soğan, sonra patates ve son olarak domates dilimlerini üstüste yerleştiriyoruz. Bir kere daha tuz ve karabiber atıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.
Servis tabağımızın ortasına rende havuçtan, rokadan ve soğan turşusundan ayrı ayrı tepeler oluşturuyoruz. Pişen balık dilimlerini salatanın etrafına diziyoruz. Salataların üzerine dereotu batırıyoruz ve servis ediyoruz.
SALATASI İÇİN:
Servis tabağımızın ortasına rende havuçtan, rokadan ve soğan turşusundan ayrı ayrı tepeler oluşturuyoruz. Pişen balık dilimlerini salatanın etrafına diziyoruz. Salataların üzerine dereotu batırıyoruz ve servis ediyoruz.
MALZEMELERİ:
2 palamut
2 soğan
2 domates
2 limon
1 patates
defne yaprağı
SALATASI İÇİN:
roka
havuç
soğan turşusu
dereotu